Meghívókészítés - Gyorsnyomdász.hu GYORSNYOMDA
BIZCARD - Professzionális névjegyek    
 
 

Meghívó minden neves alkalomra!

Új és kész tervezésű meghívók készítését vállaljuk.

Lehet szó esküvői meghívóról, iskolai rendezvényekről (ballagás, szalagavató), konferenciákról vagy üzleti talákozókról, megvalósítjuk elképzeléseit. A teljesen egyszerű fekete-fehér meghívóktól kezdve az extra igényekig.

Használhatunk kreatív papírokat, elegáns borítékokat, aranyozást, dombornyomást, szalagdíszítést, és még sok mást, amivel egyedi kinézetet adhatunk meghívóinak.

Az alapanyagok (papírok, borítékok) kiválaszta határozza meg a végeredmény sikerességét, ezért minden munkát egyedi jelleggel, az alapanyagok kiválasztásával kezdjük.

Tervezés során használható képek és garfikák hiányában, biztosítunk az alkalomhoz illő kreatív anyagokat. Használjunk kiegészítőként szövet- vagy papírfonalakat, díszítő spárgákat, szalagokat. Ez a megoldás különösen ajánlott az olyan munkáknál, ahol külön belső lapra kerül a meghívó szövege és ezt szalaggal rögzítjük a külsejéhez.

Rendezvényeknél használt kiegészítőket (ültetőkártya, menükártya, belépőkártya, névtáblák) megtalálja a "Rendezvénykártyák" menüpontunkban.

Aranyozott névjegy

ONLINE Meghívó árajánlatkérés »

 

  

Elérhetőség, vevőszolgálat

Stúdió, iroda - Bizcard Kft.

Tel.: 06 (30) 280 36 71
E-mail: info@gyorsnyomdasz.hu
Web: www.gyorsnyomdasz.hu

Stúdióvezető - Zsellér Ágoston

Ügyfélfogadás

Kizárólag előzetes egyeztetés alapján!

Címünk: Bp., XX. ker. Magyar u. 46.

Térkép